Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » El lehet repedve vagy csak...

El lehet repedve vagy csak zúzódás?

Figyelt kérdés
2 napja rá ejtettem egy nehéz tárgyat a lábfejemre, azon percen feldagadt és fájt. Aztán alább hagyott a fájdalom. Gondoltam, hogy csak megütöttem nagyon, de 2 napja ugyanúgy fel van dagadva, kékes lilás a fél lábfejem, és csak minimálisan tudom mozgatni a lábujjaim. Ha rá lépek vagy hozzá érek, vagy mozgatni próbálnám a lábujjaim fáj, de alapból nem. Ez lehet repedés vagy csak zúzódás? Igen, tudom hogy így nem lehet megmondani látatlanban/röntgen nélkül, arra lennék kíváncsi hogy valaki volt-e hasonló helyzetben és mi lett végül.

2023. ápr. 27. 07:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De igen, de elmentem a sürgősségire vele és ott megnézték. Lényegében igen, a csont nem sérült csak a bőr és az izmok, ezért nem tudom mozgatni olyan nagyon a lábujjaim.
2023. ápr. 28. 05:30
 12/13 K.O. ***** válasza:
nagyobb baj nem tortent az a lenyeg, akkor gyogyulgass:)
2023. ápr. 28. 08:35
 13/13 gago77 ***** válasza:

Ha valamid megsérül, akkor a balesetire menj! Tudna mesélni a kisujjam, ami azóta is görbe... Mert azt hittem, csak zúzódás. De törés volt...

Ha nem a balesetire mész, akkor időpontot kapsz 1 hétre. Velem is ez volt. Egy hét után meg azt mondták, ez mér félig összeforrt ezért nem tudnak vele mit csinálni, hacsak nem akarom hogy újra eltörjék és úgy rakják sínbe.

Szóval azonnal, de legalábbis a baleset napján menj a balesetire!

2023. júl. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!