Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fog valaha javulni?(fascia...

Fog valaha javulni?(fascia plantaris)

Figyelt kérdés

Masfel eve diagnosztizaltak nalam talpi fascia gyulladast, elkuldtek fizikoterapiara (2x10alkalom)+ csinaltatni kellett talpbetetet

nem javult elkuldtek lokeshullam terapiara, ez sem segitett kaptam 3 szteroidos injekciot majd miutan ez sem segitett azt mondta az orvos valtsam ki a kollagen injekciot "attol majd biztos jobb lesz"

itt lett elegem, hogy szorakoznak velem es nem vettem fel az injekciot

rontgen alapjan nincs kinoves, viszont mar mindenhol faj a labfejem es az sem segit hogy egesznap munkavedelmi cipoben kell lennem(bar szabadsagom alatt sem lett jobb rendes cipovel)

2023. ápr. 20. 22:33
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
MR készült? Sportolsz?
2023. ápr. 23. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hat persze, hogy meg fog az javulni. Azaz nagyon is lehetseges a javulas es a gyogyulas. Es, hat persze hogy van megoldas minden problemara!

Ha tudsz angolul, ezt "plantar fasciitis"-nek hivjak; es, angolul, mar irdatlan sok informacio van az interneten.

Azonban **NEKED** kell talalni megoldast a problemadra. Ne varj semmit se az orvosoktol! Tulertekeltek az orvosok. Tenyleg ne varj toluk semmit se!

A rontgent meg meg is ertem. Azonban, lokeshullam terapia (egy gyulladasra)? Szteroid (egy gyulladasra)? Talpbetet (egy gyulladasra)? Kollagen (egy gyulladasra)? Szakszerutlen munkat vegeztek az orvosaid, mivel nem ertettek, vagy nem tanultak meg, hogy hogyan mukodik az emberi test.

Az elmult 73 evben beszeltem vagy 100 orvossal, azonban kozuluk csak 1 vagy 2 volt a jo, orvoskent. A tobbi 98 orvos, sajnos, alig-alig volt alkalmas az orvosi palyara.

2023. ápr. 24. 04:02
 3/6 A kérdező kommentje:

nem keszult sajnos mr pedig en is szerettem volna

most mar joideje nem sportolok, mert a fajdalom annyira lehuz, hogy keptelen vagyok

2023. ápr. 24. 05:55
 4/6 A kérdező kommentje:

persze sok informacio van a neten... torna, nyujtas, gyulladascsokkento, masszirozas, borogatas, parakotes ... nem igazan mukodik

es amugy a lokeshullamtol belilult a labfejem de nem is vettek figyelembe, azt mondtak biztos beutottem, attol nem lilulhat be, pedig nagyon fajt :(

2023. ápr. 24. 06:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Kerdezo,

En azt probaltam mondani, hogy

1) Angolul ezt az egeszsegugyi problemat "plantar fasciitis"-nek hivjak;

2) Angolul mar irdatlan sok informacio feltettek a nepek az Internetre, ezzel kapcsolatban, es ennek gyogyitasara. Pl. leirjak a nepek hogy mik a legjobb modszerek a gyogyitasra. Es hogy kinek mi valt be.

3) Egyaltalan NEM AZT probaltam neked mondani hogy tornazz, nyujtsd a labad, szedj gyulladascsokkentot, masszirozd, vagy borogasd azt.

4) Ha nem tudsz angolul, sokat segit a "google.com/translate".

5) Nagy altalanossagban szolva, ha megelsz 72 evet, fogsz talalkozni 1-2 jo orvossal. Azonban, ha megelsz 72-evet, azt fogod tapaszalni, hogy szakkepzetlen es balfacan az orvosok tulnyomo tobbsege. Azaz, nagy altalanossagban, nem szabad bennuk bizni, mert csaknem mindig elcsesznek, elszurnak, csaknem mindent.

6) A lokeshullamokat a vesekovek mutet nelkuli eltavolitasara hasznaljak, az ARRA jo, az ARRA van tervezve, es NEM ERRE.

7) Oszinte egyutterzesem a lokeshullamokbol eredo fajdalmaiddal kapcsolaban.

Remelem mindez segit.

2023. jún. 6. 02:20
 6/6 anonim válasza:
2023. dec. 13. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!