Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Cicakarmolást mivel lehet úgy...

Cicakarmolást mivel lehet úgy kezelni, hogy ne maradjon heges?

Figyelt kérdés
Természetesen lefertőtlenítettem, és nem olyan mély a seb, csak elég jól látható helyen van, és félek, hogy ott marad a nyoma gyógyulás után is. Eléggé hegesedésre hajlamos a bőröm. Van esetleg valami olyan krém, gyógynövényes vagy akármilyen, ami segít, hogy heg nélkül gyógyuljon be?
2023. ápr. 18. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

Neked nem krémre van szükség hanem elmeorvosra.

A macskakarmolás nem hagy heget.

2023. ápr. 18. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hegesedik egy karmolás szinte sose. De ha mégis akkor a Contractubex van ilyenre.
2023. ápr. 18. 21:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem maradandó nyomot szokott hagyni a legkisebb karcolás is, direkt írtam is, hogy eléggé hajlamos rá a bőröm. A kézfejemen már elég sok cica okozta karmolásnyom összegyűlt az évek során. És mivel ez most az arcomon van, nem örülnék neki, ha látványos nyoma maradna.

Az értelmes választ köszönöm szépen.

2023. ápr. 18. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!