Törött lábujjal volt negatív tapasztalatotok?
Ha elment vele orvoshoz és ha nem, volt valamilyen komplikáció, későbbi szövődmény?
Sajnos szinte biztos, hogy eltort a kislabujjam melletti lábujj, faj, dagadt, nem terhelhető, nem mozdul. Bele rúgtam az ajto felfaba miközben egy Legovarat léptem át éppen... 3 hat év alatti gyerekünk van, nagyon orulnek, ha meg tudnám úszni, hogy orvoshoz kelljen mennem vele, de felelotlen sem akarom lenni.
Törött lábujjal lehet valakinek pozitív tapasztalata?
Nyílván irány az orvos aztán ök helyre rakják. Ezen otthoni mágia nem fog segíteni, ha csak nem sebész vagy szabadidödben…
Megröntgenezték, megállapították, hogy eltört. A mellette levő lábujját kötöttek, de a kötés már aznap lejött és agy nyugalmat javasoltam, de két öt év alatti gyerekem van, így ez inkább egy jó vicc.
Hetekig bicegtem, rendbe jott. Valami pici összeget fizetett a biztositonk. Nettó hat órába tellett ez a projekt a Janosban. Jobbulást!
Nekem is röntgenezték és javasolták, hogy rögzítsem a mellette levő ujjamhoz.
Remélem már teljesen rendbe jött Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!