Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Iszonyú csúnya másodfokú...

Iszonyú csúnya másodfokú égési sérüléseket szereztem forrázással. Sajnos biztos örökre így marad és nem gyógyul be. Érdemes plasztikai sebészhez fordulni? A bőrátültetés segíthet?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 11. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, ahogy kinéz, akkor érdemes, mert lehet módszer, ami segít. Mondjuk én nem bőrátültetésre gondolnék, tudtommal azután is heges lesz az eredmény. Én várnék egy évet legalább, hogy kialakuljon a hegek végleges formája, utána mennék konzultációra.
2023. ápr. 11. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetértek az egyessel. Volt egy balesetem, harmadfokú égési sérülés, azonnal bőrátültetésre került a sor. Igaz még csak fél év telt el, de nagyon csúnya az eredmény. Az égés szörnyen lassan gyógyul. Az orvosok azt mondják 2,5-3 év ennek a gyógyulása. Igyekszem mindenkit meghallgatni, aki szenvedett ilyen sérülést, és örömömre sokan mutogatnak magukon olyan bőrfelületet amin semmi sem látszik szinte pedig hasonló sérülést szenvedtek. Szerintem ha az orvosok nem döntöttek úgy azonnal, hogy szükséges, akkor nem az, nekem is csak azért kellett mert nem tért vissza a vérkeringés. Elhiszem hogy nehéz, meg várjuk a csodát de ez sajnos türelem. Kitartás!!
ápr. 17. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!