Ha tanár nem vak és foglalkozik a diákokkal, akkor észreveszi. Egyébként minden esetben szólni kell a tanárnak, mert ha esetleg később jelentkeznek a panaszok, akkor is tudjátok bizonyítani, hogy az ott történtek is közrejátszanak vagy közrejátszhatnak benne.
Velem anno történt. A tanár azonnal észrevette, amint találkoztunk.
2023. ápr. 3. 10:15
2/7 anonim válasza:
Fellökött egy gyerek a folyosón, és elestem, bevertem a fejem a kőpadlón. A tanítónő persze tette a dolgát: egy kanállal leszorította a púpot, hogy ne tűnjön olyan nagynak. Hátul egy kanapén töltöttem az énekórát, miközben majd szétrobbant a fejem.
2023. ápr. 3. 10:38
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan volt csak hogy nem voltam jol a tanar meg nem vette komolyan es nem engedett haza. Azthitte logni akarok, nagyon undorito volt.
Aztan jobban lettem (tesi utan voltunk es tuldobogott a szivem, tehat nem allt vissza a normal szivritmusra). Persze tini voltam, nem tudtam magamert kiallni.
Utolag nezve persze hogy egy nagy barom volt es ha tortent volna valami akkor o a felelos…
Ez 15 eve tortent gimiben.
2023. ápr. 3. 10:41
4/7 Metionin válasza:
Gimiben tesiórán felborították a magasugró szerkezetet miközben ugrottam és térddel ráestem az egyik vasra. Szétnyílt, tesitanár mondta, hogy ez kórház, egy osztálytársamat elküldte velem, hogy menjünk át a sürgősségire ami szemben volt az iskolával. Osztálytársam előbb elszaladt szólni az oszinak, aki annyit nyögött oda, hogy reméli matekórára (az ő órája) visszaérek. Elég sok várakozás után végül varrták a térdem, kaptam róla papírt is és amikor visszaértem az iskolába, vittem az oszinak, mire ő közölte, hogy úgyis tudja, hogy csak lógtam és hogy ő azért is igazolatlant fog beírni, mert nem hiszi el, hogy ez eddig tartott. Hátoké.
2023. ápr. 3. 10:57
5/7 anonim válasza:
3,4- wtf, latszik hogy mennyire mergezett az emberek felfogasa… Pont ezek nem valok tanarnak…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!