Gegeporc toressel milyen orvoshoz forduljak? Ful orr gegeszhez?
Figyelt kérdés
A surgossegi kizarva, mivel mar 2 honapja nem birnak rajonni mi bajom van. Pedig tudom hogy serules ota van ez, mintha tapadna ossze a legcsovem, olyan szuknek erzem, nem kapok levegot, nehezen lelegzem. A beszed kozben is elfogy a levegom.2023. márc. 30. 12:50
11/18 A kérdező kommentje:
Az ugy sehol nem tart. A korzeti orvosom elkuldott nyaki rtg re, ahol megallapitotta nincs tores a csigolyakon. En otthon a kepeken eszre vettem hogy amikor hatulrol neztek, ott egy ponton a nyaknal beszűkül.
2023. márc. 30. 17:12
13/18 Ypszilon1980 válasza:
Én csak nyílirányút látok, oldal is van? Azon jobban látszik minden. Ebből nem lehet megítélni csigolya törést vagy kompressziót.
15/18 Ypszilon1980 válasza:
Most koponyát miért csináltak? Ezeken meg a légsáv felvétel nem látszik.
16/18 A kérdező kommentje:
Mert a homlokom, es a tarkom is fajt, oda is ert utes. Legsavok nem latszanak, csak azon a hatso kepen. Mert akkor csak toreseket neztek. De toreseket nem latni ezekbol akkor gondolom.
2023. márc. 30. 17:42
17/18 Ypszilon1980 válasza:
Nem vagyok orvos, de én nem látok, de ha leletben leírva sem volt, akkor nincs.
18/18 A kérdező kommentje:
Csak korzeti vizsgalta ki de szerinte sincs. De gondolom attol meg lehet gegeporc, azt gondolom nem latni ezeken. Akkor kezdem a ful orr gegesszel aztan meglatjuk merre tovabb.
2023. márc. 30. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!