Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Az orr piercingemtől lehet...

Az orr piercingemtől lehet ilyen? Többi lent. SOS!

Figyelt kérdés
Tegnap szurattam egyet, az orromba, jobb oldalra, este észrevettem, hogyha mosolygok vagy rágok, akkor jobb oldalt az állívem/állkapcson mentén “fáj”, mármint ilyen húzó érzés. Lehetséges, hogy eltalált a tű egy idegeket az orromban? Lefogok bénulni? Mit tegyek? Várjak pár napot, ha nem múlik szedjem ki vsgy menjek vissza?

2023. márc. 7. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Valòszinû, hogy be fog gyulladni és màr most érezheted. Naponta kenni kell gyulladàscsôkkentô készitménnyel pl: Medisept gél, vagy Tetran kenôcs. Ne hasznàlj alkohol tartalmù készitményt! Ne mozgasd, ne forgasd. 2 hétig ne menj szaunàba, szolàriumba, uszodàba.
2023. márc. 7. 08:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia, igen, ezeket elmondták nekem ott, én betadine-nal reggel-este csöpögtetem. Viszont a gyulladás kihathat az állkapcsomig? Vagy miért érzem ezt a fura húzó érzést. Lehet, hogy félreolvastad, de nem az orrom fáj.
2023. márc. 7. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez veletlen egybeeses.
2023. márc. 7. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis mivel idegentestkent kezeli a szervezeted a piercinget,probalja "kilokni" de az is lehet,hogy be fog gyulladni. SEMMILYEN KREMET GELT NE KENJ BELE! Nem hiszem el,hogy ugy osztogatnak itt tanacsot,hogy utana sem olvasnak a dolgoknak. Amerikai piercerek oldalan tessek tajekozodni mielott mindenfele kremet kenettek szegennyel a szurasba. De ezzel igazabol a piercerhez kellett volna fordulnod,aki szurta. A tetran mar reges reg nem jo piercingekhez.. Van benne valami olyan osszetevo ami tobbet art mint hasznal. Jod es tarsai szinten felejtosek. Octenisept,vagy 2dl vizet forralj fel,tegyel bele 1/2 teaskanal JODOZATLAN sot,keverd ossze, vard meg mig kihul. Fultisztito palcikat martsd bele,es azzal torolgesd at kivul belul. A kremek alapbol eltomitik a szurast,nem hagyja levegozzni,olyan gyulladast kapsz mint a huzat.. Kerlek ne kenj bele semmit. A jod is felejtos piercingre..
2023. márc. 7. 21:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem kentem semmit bele, reggel/este áttörlöm kivűl belűl betadine-os fűltisztítópálcával és ennyi.

Viszont ez az érzés nem múlt el.

2023. márc. 7. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert a betadin nem erre van. Nem is fogja helyre hozni.
2023. márc. 8. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!