Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Intenzív osztályról az emberek...

Intenzív osztályról az emberek hány százaléka jön ki élve?

Figyelt kérdés

2023. márc. 3. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

85%

Mondjuk rohadtul nem mindegy, hogy mi miatt és milyen állapotban van ott.

2023. márc. 3. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Azt tudod ugye, hogy MINDEN MÜTÉT UTÁN az intenzívre viszik a beteget?!?!?! Csak késöbb - másnap vagy több nap múlva - kerül a normál osztályra vissza
2023. márc. 3. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Ez sok mindentől függ. Kor, alapbetegségek, miért került ITO - ra. Elég széles a paletta. Láttam már égési sérültet, hasi katasztrófa, baleset, mérgezés stb. Ki miért kerül be,.mennyire súlyos, kell- e lélegeztetni, hány éves , van- e krónikus betegség?
2023. márc. 3. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
2- nek. Nem minden műtét után kerül a beteg ITO- ra. Leginkább nagy Pl: Coronaria bypass( ott megállítják a szivet) ott biztos. Térd, csípő szerintem nem legfeljebb ha komplikáció merült fel.
2023. márc. 3. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Én is voltam intenzíven hasi műtét után. Nem azért, mert életveszélyben lettem volna, nem voltam se rosszul, se súlyos állapotban. Nem is voltam gépekre kötve. De komolyabb műtét után az intenzíven van megfigyelés 1-2 napig. Mindenki kikerült élve az osztályra, utána pedig haza 😊
2023. márc. 3. 18:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Összeomlott az egyik ismerősöm tüdeje. Már jobban volt, de fertőzés miatt most válságos állapotban van.

46 éves idén. Dohányzik, viszont nem iszik.

2023. márc. 3. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Ebben a szituban az alkohol nem releváns, a dohányzás meg épp elég gond - de ha 46 éves, akkor jól tudta, mit csinál.🤷‍♀️

Persze, legyen jobban. És akkor talán tanul a dologból.

2023. márc. 3. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
ja
2023. márc. 20. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem jönnek,tolják őket.
2023. márc. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!