Mit jelent ez a leleten?
Figyelt kérdés
Tegnap kiirtam ide egy kerdest,miszerint faradasos tores van a labamba.
Ma a color Dopler vizsgálat ezt az eredmenyt adta ki.
Van okom aggodni?
Köszönöm
2023. márc. 2. 16:33
1/7 anonim válasza:
Jó kérdés, de úgy is a webbetegen fogsz megnyugtatóbb választ kapni. Én Ujj Zsófiának írnêk vagy Dr. Járányi Zsuzsa érsebésznek.
2/7 A kérdező kommentje:
Uj Zsofia már nincs sajna:(
2023. márc. 2. 16:55
3/7 anonim válasza:
Nincs, Homans pozitív vagy, de az ultrahangon nem láttak trombózist. Korábban viszont volt, ami szervült, az okoz szűkületet.
De mondjuk ha most is panaszos vagy, meg valószínűleg régebben volt trombózisod, akkor a jövőben is lehet, tehát a rizikófaktorokat csökkenteni kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Panaszos vagyok,de a labam miatt amibe ugye megrepedt a csont.
Nem tudok rola h volt e regebben trombozisom.
2023. márc. 2. 18:11
5/7 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom, nincs ülőmunkám, nem volt a csaladban trombozisos, nincs tulsolyom sem, aktiv eletet elek.
2023. márc. 2. 18:13
6/7 NTBS válasza:
Szerintem egy orvossal egyeztesd ezt.
7/7 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen válaszokat,miszerint orvost kérdezzek meg...
Ha nem mondod, eszembe se jut
2023. márc. 6. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!