A mentők ellátják azokat a betegeket, akik tiltakoznak ellene, és nem hajlandó kórházba menni?
Sajnos ellátják, kezdve a hülye alkesszel, vagy agresszív idiótával, akik aztán rájuk is támadnak.
Egyébként ilyenkor nem a helyi kis SBO-ra kell menni, mert ott aztán szrnak rá, hanem be kell vinni a Balesetibe.
Mi megjártuk ezt, ca. 20 perc várakozás után mentünk Bp-re, ahol érdekes, azonnal ellátták, sőt, vitték a műtőbe, mert ideget ért a vágás.
Hogyha maradunk a helyi kórházban, órák múltán talán bejutunk - vagy előbb elvérzik.
3-as, amúgy a 2-esnek igaza van, hogyha a férjed ilyen hülye, hogy nem megy kórházba, akkor így járt.
Ez nem egy nátha, hanem egy komoly nyílt seb, aminek akár az is lehet a vége, hogy elfertőződik és le kell vágni a karját.
Személyes és közeli tapasztalattal cáfolom meg azomat, akik szerint mindenképpen kap ellátást az, aki ehhez nem járul hozzá.
Az anyámra több alkalommal hívtak már mentőt járókelők, mert összeesett az utcán. Hallani sem akart arról, hogy kórházba vigyék, így a mentők aláirattak vele egy nyilatkozatot, melyben visszautasítja az ellátást, elköszöntek és dolguk végezetlenül távoztak. Egyik alkalommal engem éetesített a szomszédja, akkor ő talált rá. Mocskosul bepöccentem, felhívtam közvetlenül a mentőket, hogy tanácsot kérjek, mi a szart lehet csinálni, ha nem hajlandó kórházba menni? Azt mondták, hogy semmit. Ha nagykorú, cselekvőképes és magánál van, értsd: vissza tudja utasítani az ellátást, akkor nem tehetnek semmit.
Értem a dolog lényegét, csak hozzátartozóként ebbe bele lehet hülyülni, hogy az ember attól retteg, mikor jön olyan telefon, hogy meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!