Ez mennyire normális? Oldalszalag szagadás?
Figyelt kérdés
Adott egy olyan probléma hogy egy térd sérülés miatt elvileg oldal szalag szakadás miatt először gips majd speciális térd rögzitőt használok. A korházban vizsgálatkor még megtudtam emelni a lábam nagy nehezen,de már nem . Tehát mozgatni tudom és járokeret segitsegével menni is tudok. De egyszerüen fel emelni nem bírom mert fáj a térdkalácsom tájékán és olyan mintha az ágyhoz ragadt volna . Ha valakinek volt hasonló esetleg segitene abban hogy normális e ez a dolog ? Mert az ambulás lapomon is az szerepel hogy tudom emelni, de már nem . Az hogy a gyógyulás minum 6 hét azzal tisztában vagyok. Csak a mai orvos tudomany miatt aggodom mert még egy MRI vizsgálat sem készült a térdemről és félek nehogy más baja is legyen .2023. febr. 18. 03:17
1/1 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen kérj MRI vizsgálatot! Akkor minden ki fog derülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!