Hát szerintem az ijedtség és a fájdalom közrejátszik benne.
2023. febr. 6. 18:25
2/10 anonim válasza:
Engem fejbe rugtak, agyraszkodásom volt és hánytam....
Kb ezért....
Apósomnak agyvérzése volt és hányt...
2023. febr. 6. 18:25
3/10 anonim válasza:
meg hát az agyad is ott van a fejedbe. 1 es voltam
2023. febr. 6. 18:26
4/10 anonim válasza:
Alapvetően a koponyasérülések tipikus tünete a hányás.
Lehet, hogy felnőtt emberen felületi sérülést okoz, de egyrészt, lehet akkor is olyan szerencsétlen eset, hogy komolyabb baj, másrészt, itt gyerekről van szó, csontjai kevésbé szilárdak egy felnőtt emberéhez képest, így az, ami egy átlag tankönyvi példa szerint felnőtt számára felületi sérülés, az egy gyereknél hatványozottan jelenik meg.
2023. febr. 6. 18:28
5/10 anonim válasza:
10 évesen hogy a francba lőtte magát fejbe? Sok esze lehet....
2023. febr. 6. 19:48
6/10 anonim válasza:
10 évesen köztudottan az embernek nincs sok esze.
2023. febr. 6. 19:59
7/10 anonim válasza:
#6 Én is voltam 10 éves és lövöldöztem is légpuskával..
Eszembe nem jutott volna hogy a fejem felé fordítsam. Tisztában voltam vele hogy veszélye. Nem hülye voltam, hanem gyerek! Nem mindegy...
2023. febr. 6. 20:09
8/10 anonim válasza:
Hát igen de te kivételes voltál, tudod a mai világban csak körül kell nézni és a nem jó nevelést látod.Én hat évesen lőttem először úgy hogy a puskát alig bírtam el.Komolyan már nem hiszem el hogy lehet valakinek annyi esze h ezt megcsinálja.Mondjuk egy két felnőtt is képes érdekes mutatványokra...
2023. febr. 6. 20:24
9/10 anonim válasza:
Főleg hogy egy tízéves közelében hagyta a puskát
2023. febr. 6. 20:24
10/10 anonim válasza:
Az eredeti cikkben szó sincsen hányásról és rosszullétre panaszkodásról. Ez utóbbit nem is értem hogy gondolja a HVG.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!