Fog használni fájdalomcsillapítót vagy lidokaint?
Ha kérsz. Csak egy köröm, nem kell nagyon feltárni a területet.
Azért fáj, mert begyulladt és a duzzadt szöveteket bármi érinti, nyomja az fáj. Valószinüleg az érzéstelenítő sem fog segíteni.
Vágd jó a körmödet és soha többet nem lesz bajod vele!
Így: [link]
Nekem is állandóan benőtt, úgy kellett kitépni a gúsból a belenőtt körmöt... aztán elkezdtem nézni a neten hogyan kell csinálni és aztán a fenti képen is látható módszert kezdtem el alkalmazni. A köröm két szélét hosszabbra meghagyva és felvezetve az ujj végére megakadályozható hogy benőjön. Kifelé, egyenesen fog nőni, nem bele a húsba. Azóta - hosszú évek óta egyetlen egyszer sem nőtt be és egyszer sem fájt soha. Előtte mindig vagy azért fájt mert épp akkor vágtam és gyógyult a seb, vagy azért fájt, mert már jelezte hogy le kell vágni, benőtt rendesen. :D
A kozmetikusodnak meg csókoltatom a kis kacsóját, pont nekik kellene ezeket a trükköket tudniuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!