Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Benne maradt a fültisztító...

Benne maradt a fültisztító pálcikáról a vatta a fülembe, elér holnap délután orvoshoz menjek, vagy hívjak most mentőt?:)

Figyelt kérdés

Sok kérdést láttam ebben a témában, és orvoshoz megyek, de csak holnap tudok. Mentőt nyílván nem hívok, de most nem szívesen utaznék be a városba, és amilyen az ellátás 2 órát várnék a sürgősségin...

Nem mélyen tisztítottam csak sikerült egy elég silány minőségű tisztítót venni a kínaiból, és csúszik le a vatta róla, kiakartam szedni kézzel óvatosan, de beljebb ment. Tükörrel sem látom. De amikor kicsit mozgatom a szám akkor hallom, hogy mozog.

Inkább az a kérdés, hogy holnap délelőtt vagy délután menjek be a korházba, mert délután amúgyis mennék.

2023. jan. 31. 23:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha még olvassa valaki, akkor leírnék egy tanácsot, ami jó. Azért is használtam pálcikát mert gyorsabb volt, mint kimosni, és most rájöttem, hogy, ha a tusfürdőt a fülemben hagyom kb fél-1 percig, akkor teljesen tiszta lesz, és nem kell mosni percekig és többször.

Lehet, hogy ezt eddig csak én nem tudtam, de akit ez tart vissza, hogy ne használjon pálcikát, de tudja, hogy káros annak ajánlom.:)

2023. febr. 13. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Benne hagyod? De hogy?
2023. febr. 14. 19:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Mármint miközben tusolok a behabosítom a fülem, és tusolás végén kimosom, így van ideje feloldani a zsírt. Mintha simán samponnal fület kimosnád a füled, csak tartassz egy szünetet a közepén.
2023. febr. 14. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Értem. Köszönöm!
2023. febr. 15. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!