Fekvőgipszre egyáltalán nem szabad ránehezedni?
Mindkét lábam gipszelve lesz, fekvőgipsz, holnap megyek be reggel 7-re és haza is engednek utána.
Ilyenkor nem lehet egyáltalán ráállni?
Párommal élek, én 184 cm vagyok, ő 167.. nem fog tudni fizikailag nekem segíteni.
Tolószékben leszek és abból ki-be kell valahogy szállnom meg autóba gipszelés után pl.
Addig, ha ránehezedem a gipszekre, az baj?
Építkezésen ért baleset, magasból estem.
Nem itthon történt. Ismerős orvos van itthon így holnap mehetek be gipszelésre. Most műanyag csizma van rajta, amire ránehezedek, mert máshogy nem tudok átülni a székbe, WC-re stb.
Mindkettő térdig kerül gipszbe.
Közben a háziorvos szerint haza sem engednek majd, bentfekvésre készüljek gipszelés után pár napig
Volt valakinek hasonló?
Miért jobb bent ilyenkor? Úgy értem más kezelés nem lesz, gipszelni fognak
Tuti bentfekvő leszel gipszelés után!
Nekem síbalesetben tört mindkét lábam. Nem itthon, de engem haza se engedtek, itthon gipszelőből toltak fel két fekvőgipszben osztályra.
Kaptam fájdalomcsillapítót, polcolták mindkettőt.
Kacsa meg ágytàl.. betegszállító vitt haza.
Háziorvos is úgy jött ki, lábra egyáltalán nem állhattam.
Műanyag csizmákat kaptam Ausztriában. Én ezekre pár mp-re részben ránehezedek, mikor ülök át a székbe.
Ezt a gipsz nem fogja bírni?
Fekvőgipszre nem szabad ráállni.
Tilos terhelni a labadat, azért van gipszben.. Ráadásul ha mindkettő ott nem is értem hogy gondoltad hogy raallsz a gipszre
Délelőtt begipszeltek. Egy hétig kell bent feküdni, aztán körkörös gipszekkel mehetek haza. Rá tényleg nem lehet állni.
Egyelőre ágyban fekvés felpolcolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!