El lehet törve?
Figyelt kérdés
Raestem a kezemre, kicsit talán fel van dagadva a konyokom alatt, más nincs. Nagyon fáj, ha ki szeretném nyújtani, nem tudom rendesen, illetve forgatni sem tudom a kezemet, megfogni a kezemmel semmit.
Nem tudom a gyereket sem felemelni és szoptatni sem azon az oldalon, ez a legketsegbeejtobb.
Ha nem javul elmegxunk orvoshoz, de bízom a javulasban
2022. dec. 25. 23:52
1/3 anonim válasza:
Inkább minél előbb menj el vele traumatológiára. Ha tényleg törés (a leírás alapján az is lehet), akkor nem jó ötlet várni vele.
2/3 anonim válasza:
Esélyes a törés, kellene röntgen. Sajnos baleseti sebészeten órákig kell várni, főleg ünnepek alatt,úgy készülj.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Valóban eltört az orsocsont könyök felőli része:( biztam benne, hogy csak zuzodott,hiszen bedagadva is alig volt,de sajnos nem .
2022. dec. 27. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!