Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mehetek másik kórházba gipszcs...

Mehetek másik kórházba gipszcserére?

Figyelt kérdés

Iszonyú bunkó volt a doki.

2 hónapja bajlódom ínhuvelygyulladással, injekcio sem segített. Beutaltak a kórházba.

Ott kifogtam egy hülye orvost, aki kb közölte hogy ezt nyugalomba kell helyezni, amit meg gipsszel lehet elérni, fáslit felejtsem el, menjek a folyosó végén jobbra és ott a gipszelő, ott várjak amíg szólítanak.. nem is számítottam gipszre pláne ilyen stílusra.. semmit nem mondott, kifelé menet odabokte az asszisztensnek hogy 1 hétre hívjon kontrollra majd.. asszisztens felkototte a karomat és megmutatta hol a gipszelő legalább.

Magánban ha lehetne gipszeltetni én biztos oda mennék mert előre félek a gipszcserétől :(

De tudom csak kórházba lehet..

ha másik városba megyek, ott ellátnak?

Csütörtökre hívtak vissza és az van a papíron hogy gipszcsere.

2022. dec. 13. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem látnak el. Mert nem oda tartozol.
2022. dec. 13. 13:59
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Magánkórházba mehetsz, csak marha sokba kerülne. Annyiból jobb a gipszcsere, hogy azt gipszmester végzi, vagy legalábbis általában a doki nincs jelen ezen. Van aki ilyen katonás, leszarja a lelki állapotod, utasítgat mindenkit, aztán csá. Sajnos ez van.
2022. dec. 13. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mehetsz, csak oda ahová tartozol. Kibírod azt a pár percet.
2022. dec. 13. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Állami kórházban vidéken kb ugyanez zajlott le velem.

Sportorvos utalt be, csináltak ultrahangot. Utána be dokihoz. Semmi magyarázat csak adta a papírt hogy gipszbe kell tenni.

Nekem a gipszelőben is rossz élményem volt, semmit nem mondtak ott sem csak adjam a kezem es gyorsan..közben én kérdeztem hogy ujjakat is kell, akkor is csak bunkon válaszolt hogy igen merthogy ne tudjam használni.

Én gipszcserére egy ismerős orvos által mentem be egy másik kórházba egy gipszmesterhez aki feltette a körkörös gipszet.

2022. dec. 14. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Én Pécsen törtem el a lábamat, ott gipszeltek be de Pesten lakom (nem bejelentve) és oda mentem vissza a végleges gipszet felrakatni.

Nem volt gond, elláttak.

2023. jan. 26. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!