Hasonló tapasztalatotok? Mi lesz?
Figyelt kérdés
Térdműtét előtt állok viszont nagyon izgulok. Milyen az altatás?
Komolyan a gerecincedbe nyomnak vmit? Mennyire fájdalmas?
2022. dec. 1. 17:34
1/4 anonim válasza:
Ezt csak te tudod, hogy altatással, vagy epidurális érzéstelenítéssel fogják csinálnli... Mit mondott a sebész?
2/4 A kérdező kommentje:
Még semmit nagyon...
Légyszi elmagyarázod mi a különbség?
Melyik a fájdalmasabb?
2022. dec. 1. 17:43
3/4 anonim válasza:
Nem fájdalmas egyik sem.
Az altatásnál kapsz egy koktélt intravénásan (vagy oxigénmaszkon keresztül), és pikk-pakk elalszol.
Az epidurális érzéstelenítésről meg itt olvashatsz:
Ennél egész végig ébren vagy, csak a fájdalmat nem érzed.
4/4 anonim válasza:
Júniusban műtöttek keresztszalag-szakadással. A műtét miatt ne izgulj, nincs miért. Én gerincvelői érzéstelenítőt kaptam, egyáltalán nem fájt. Nekem inkább utána volt rossz, legszívesebben már a műtét után felkeltem volna, de csak egy napra rá lehetett, nekem az volt kész kínzás. De maga a műtét miatt szerintem nem kell félned. De ha van bármi kérdésed még, nyugodtan írj privátban<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!