Hogyan rejthetem el a karomon lévő vágásokat?
aki csak sértegetni akar, hogy "jajj, feltűnőségi viszketegség" az spóroljon meg mindkettőnknek annyi időt, hogy inkább nem írja le
tehát
holnap suli, és tesi, ahol rövid ujjú tesipólót kell hordani
csak az egyik kezemen vannak, de fogalmam sincs hogyan rejthetném el
alapozó, korrektor nem működik, tesire minden kiegészítőt le kell venni, és meleg van a teremben, úgyhogy pulcsiban sd lehetek
igazából a barátnőim előtt szeretném titkolni, mert ők tudják hogy volt ezzel problémám a múltban, és nem akarom hogy tudják visszaestem, úgyhogy a fásli se jó megoldás, mert egyből lejönne nekik
Játssz be egy menstruációs görcsöt, és akkor nem kell tornáznod, sem vetkőznöd, vagy csak lógj meg az óráról (nyugi, senki sem szent életű, én is lógtam már meg pl rajzról).
A vagdosással állj le, mert egy idő után ottmarad a nyoma, és kb csak egy szép tetoválás fogja valamennyire elfedni.
köszönöm az ötleteket
és akik pedig azt mondják jobb ha lebukok, meg hogy hagyjam abba :
már régebben abbahagytam, elmentem pszihológushoz, ez most több hónapos tisztaság után volt, és csak egyszeri eset, és nem akarom hogy a körülöttem élők aggódjanak emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!