A Bepanthen krém alkalmas nyálkahártyás felületek (pl. anusrózsa) gyógyítására is?
Az van rá írva, hogy: Külsőleg...nem tudom, hogy nevezett testrész minek számít ilyen szempontból. Ha berepedezett bőr (pl. kéz) kezelésére alkalmas....talán-talán 'itt' is.
Az egyik oldalon van egy kis zsírcsomó (olyasféle, ami szokott előfordulni bizonyos betegségek esetén a szemek alatt)...ez, ami nekem van (és, nem a szemem alatt) vékony, hosszúkás...kb. 5 mm hosszú és 1 mm széles....és kidörzsöli a másik oldalon az összefekvés helyét (pedig nem emelkedik ki nagyon a síkból...de mégis. A szemem alatt (és máshol se) nincsen, csak itt, és csak ez az 1
8-asnak. Vannak fibrómáim...egyéb helyeken...ez nem olyan...szinte alig emelkedik ki a környezetéből....fehér-féle...világossárga inkább
Nem olyan, amit LE lehet vágni, max. (KI)vágni. Fibrómát én is távolítottam már el magamról...talán sarlatánság, de egy cérnával elszorítottam...csúnya kékes vörös lett...de aztán egyszer csak keesett (valahol-valamikor elvesztettem). Ez tipikusan olyan zsír (felrakódás) féle...nem hús-szerű, nem bőrszerű
Vagyis leginkább fotót...
De, akár 'kozmetikázhatom' is a fotót (az érthetőség szempontjából nem lényeges részek kiradirozásával....)(pl.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!