Mit csináljak??
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vagdosni akarom magam, de hidjétek el, magvan rá az okom. Csak az a baj, hogy félek attól, mi lesz ha valaki észre veszi a vágást? Mi lesz ha a fizikai fájdalmam nem lesz elég ahhoz, hogy elnyomja a lelkit? Mi lesz akkor, ha túl mélyen, vagy pont rossz helyen vágok és meghalok? Kérlek segítsetek!
2022. nov. 7. 18:26
1/8 anonim válasza:
Leírtad, az lesz.
Nincs meg rá az okod, erre senkinek sincs oka.
Viszont ez elég okot ad arra, hogy felkeress egy pszichológust/pszichiátert.
2/8 anonim válasza:
Balesetben amputált végtagot is volt már, hogy sikerrel varrtak vissza, szóval ha túl mélyet vágsz, hívd a mentőket. Ha észreveszik, hogy mit művelsz, esélyes, hogy egy pszichiáterrel is el kell majd beszélgetned.
3/8 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy vagdosd magad vagy árts magadnak, de én amikor haragszom magamra, a körmeimmel (rövidek) belekarmolok a karomba. Nem olyan erősen hogy vérezzen vagy nyoma maradjon, csak annyira erősen, mintha mondjuk megvakarnám. Alternatívának megtenné, ha úgy érzed nagyon muszáj ártanod magadnak, viszont nagyon nem ajánlom hogy ezt tedd. Beszélgess inkább barátokkal, családdal, menj el pszichológushoz, hogy segítsen. Úgy nézem ki, hogy depressziós lehetsz, aki fél a haláltól. Én is voltam ilyen, hidd el nekem. Nekem a barátom segített kijönni belőle.
4/8 anonim válasza:
Fuss le 20 km-t ha fájdalmat akarsz okozni magadnak..
5/8 anonim válasza:
Örökre megmaradó hegek lesznek, később szégyellni fogod, ne tedd, inkább keress fel egy pszichológust.
6/8 anonim válasza:
Honnan tudod hogy a kérdező nem bírja a futást?
7/8 anonim válasza:
Szia! Az idő minden sebet begyogyit, csak ne bants magad kérlek. Attól nem fog megszűnni a lelkedben a probléma. Kérj meg valakit , hogy segítsen, biztos van valaki akihez közel állsz. Ha más nem, keress fel egy pszichológust. ♥️🌞
8/8 anonim válasza:
6: nyilván nem tudom 100%-ra. De abban biztos lehetsz, hogy az emberek 90++%-a nem tud lefutni egy félmaratont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!