Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek mi lehet a gond?

Szerintetek mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vasárnap délután elkezdett fájni a térdhajlatomnál a semmiből kb,de lehet volt valami rossz mozdulat csak nem vettem észre. Tegnap fájt egész nap,tudtam menni de éreztem,nem pihentem vele semmit. Tegnap este már elég intenzíven fájt,éjszaka felkeltem és akkor már brutálisan fájt,azóta is kb nem tudok felkellni,nem tudom behajlítani,sem ráállni. Ha kimegyek a wcre a sírás kerülget annyira fáj.Mivel ma nincs orvos,megvárnám a holnapot,de valakinek nem volt hasonló? Nincs bedagadva.

2022. nov. 1. 09:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vitesd be magad valakivel a sürgősségire. Hiába lesz holnap háziorvosod, nem tud vele mit kezdeni, ő is csak beküldeni tud.
2022. nov. 1. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!