Ez mi lehet a fenekemen?
Figyelt kérdés
Pár napja emlékeim szerint megütöttem a fenekem, rossz helyen volt a szekrény, na.. akkor nem tűnt nagy dolognak, de így utólag csak ide tudom visszavezetni a dolgot, más nem történt ami okozhatta.
Nincs ott semmi, de nagyon fáj. Ma pedig észrevettem, hogy egy ponton borzasztóan kemény. Konkrétan a fenék "vágásánál", ott egészen felül. Látszólag nincs ott semmi, de mégis nagyon kemény és nagyon fáj. Mitől lehet? Lehet belőle baj? Jelenleg ülni is fáj, annyira rossz helyen van.
2022. okt. 30. 11:28
1/4 anonim válasza:
Azért kemény ott, mert belső véraláfutásod van az ütéstől, a bőröd alatt, még akkor ha nem is látszik kívülről. Nekem egyszer a combomon volt ott olyan keményedés, mert beütöttem. Nem baj! Nem belső vérzésed van! Az majd elmúlik.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Mennyi idő kb, amíg elmúlik? Borzasztóan rossz ülni, állni, feküdni.. 😅
2022. okt. 30. 12:03
3/4 anonim válasza:
1-es vagyok.
Hát el is hiszem :)
Nem emlékszem pontosan, de az szinte fix, hogy 7-10 nap múlva jobb volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Bizom benne, hogy tényleg csak ennyi történt, köszi! :)
2022. okt. 30. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!