Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kit ajànlanátok Pesten?

Kit ajànlanátok Pesten?

Figyelt kérdés

Hello!

Több hónapja megsérült a bokám. Mentő, Uzsoki sbo.Csak fáslit, kenőcsöt és gyógyszert kaptam. A bokacsomtom érintésre is erősen fájt,be volt dagadva az egész lábfejem, bokám, rálépni se tudtam. Javaslat:rögzítő, ne lépjek rá 2 hétig. Se mankót,se semmi mást nem írtak fel. Majd kiküldtek a folyosóra, hogy menjek haza, ahogy tudok.Ide vissza tuti nem megyek, hiába, hogy a "szakszerű" ellátásnak köszönhetően nem gyógyult meg a bokám. Most egy jó dokit szeretnék találni :⁠-⁠)

#orvos #bokasérülés #Traumatológiai
2022. okt. 23. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit írtak a zárójelentésre?

Ha nincs meg menj vissza és kérjed ki!

Biztos, hogy azért küldtek ki a folyosóra, hogy hazamenjél?

Nem csak a röntgenre várakozni?

Zárópapírok nélkül nem szoktak elengedni SBO-ról, csak úgy mondom.

2022. okt. 23. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyébként ha ficamod volt csak az nem is jön redbe két hét alatt.

Gyógytorna / fizikoterápia nem árt!

Ja és sosem lesz tökéletes, ha kinyújtotad az izületi tokot, újra és újra ki fog ficamodni, ha nem edzed meg!

2022. okt. 23. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerős történet, csak más város. Van már bokarögzítőm, térdrögzítőm, deréktámasztó övem és csuklórögzítőm, pár tekercs fáslim és mankóm is. Gyógytornát nézek a neten, gyógyszert is elég sokat írtak már, pedig nem vagyok még 40 éves sem. Addigra lehet, hogy a könyökömre is kell majd valami. Mindig van itthon többféle fájdalomcsillapító kenőcs is. Ez a jövő! Hogy 10-30-50 év múlva hogy fogok kinézni, ha megélem, azt nem tudom.
2022. okt. 23. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!