Pontosan milyen osztályra mennyek, ha megtámadtak, és abból eredendő sérüléseim vannak?
Családon belüli támadásról van szó.
A skizofrén anyám nem szedte a gyógyszereit pár napig, és random dührohamot kapott, aminek én lettem az álldozata.
Egy ipari, erős fém felmosórúddal ütötte a koponyám jobb oldalát, a halántékomat is érintve, és min.5-6-ot ütött, de már a másodiknál elszédültem, megimbolyogtam, és még a combomat [amin zúzódások lettek mára], meg a szívem felett és a nyakam között csapott párat, meg a jobb vállamra párat.
Grátiszként elszakította az 50.000ft-os nyakláncomat.
Végül magamhoz tértem, és adtam egy nagyobb pofont neki, amire elengedte a fém rudat, én meg rá zártam gyorsan az ajtót.
CT-kellene a fejemre?Ha igen, azt melyik osztályon végzik?
Eléggé fáj, és hányok hajnal óta.
A zúzódásokkal hova mennyek?
Megírták, hogy a hányás agyrázkódás tünete lehet. Kórházban tudnak adni olyan gyógyszert, ami segít, hogy minél kevesebb agysejted pusztuljon el. A másik, hogy ilyen esetben nem kell magadat sehogy összeszedni, hanem hívj mentőt és kérj látleletet. Habár több napos problémához már ők sem szoktak sietni, ha neked nem fontos, nekik sem.
Mire összeszeded magadat, az orvosnak már nincs szerepe, nem tudja újraéleszteni az elpusztult agysejtjeidet és jogilag te is felelős vagy részben az állapotodért, mert nem fordultál időben orvoshoz. Mi értelme így a késlekedésnek?
A válaszolóknak pár hibajavítás.:
- Agyrázkódásnál nem pusztulnak agysejtek.
- Baleseti sebészet = traumatológia
- Trombózist sem kaphat senki fejbeveréstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!