Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Az ánuszon keletkezett seb...

Az ánuszon keletkezett seb hogy nem fertőződik el?

Figyelt kérdés

Ez egy nagyon hülye kérdés, de mindig szorulós voltam és volt már rá példa hogy az trónolás után észrevettem egy kevés vért a wc papíron, tehát hogy sebes. Ugye nem a legsterilebb helyről van szó és most elkezdtem gondolkozni, hogy hogyan gyógyul és miért nem okoz nagyobb bonyodalmat.

Valaki aki ért hozzá el tudná magyarázni?

Nem kell kiemelni milyen ostoba vagyok és miért jut ilyen eszembe.

A normális válaszokat előre is köszönöm!

2022. szept. 2. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert a kakiban nincsenek gyulladást okozó bacik
2022. szept. 2. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Az aranyérkenőcsökben van e.coli vakcina. Attól is véd. Amit a kenőcs mellett még ajánlok a tünet kezelésre a Detralex tabletta.

De a legfontosabb lenne a kiváltó ok megszűntetése. Több rostos kaja, több víz, több mozgás, kevesebb stressz.

2022. szept. 2. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyrészt a vérnyomás kifelé mossa óvatosan az ott lévő szennyeződéseket, másrészt a nyálkahártyák mögött a szervezetben dúsan szőtt limfoid szövet is van, tele fehérvérsejtekkel, amik idejekorán felveszik a harcot a kórokozókkal.
2022. szept. 2. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb 10 éves korom óta véres az ánuszom, mindig kisebesedik és kb minden wczésnél véres lesz a papír. Nagyon sokat törlök, és erősen is, hogy semmi ne maradjon, addig csinálom amíg a papír fehér marad. Aztán kb mindig piros folt van, de anyag már nincs. Soha semmi problémám nem volt ebből így 14 év alatt. De valószínűleg szerelek fel bidét, sokkal kulturáltabb, mint szétkenni a fost a fenekemben.
2022. szept. 10. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!