Mennyi ido, mig visszater az elet az ujjamba?
A mutatoujjamon tortent egy sebeszeti beavatkozas, kb egy honapja gezben van folyamatosan, mert nem gyogyult a seb, mar kezd jo lenni, nem verzik mar, most kisebb feluleten fedtem le, nagyjabol csak ott, ahol a seb van.
De nem tudom hajlitani kb egyaltalan, csak minimalisan, ez amiatt van ugye, mert eddig sokaig egyenes allapotban tartottam es direkt ugyeltem ra, hogy ne nagyon mozgassam, ne probaljak fogni vele stb?
Gondolom egy ido utan visszater a rendes allapotaba, ugye? Bocsi a hulye kerdesert, szerencsere nem vagyok tul jartas ezekben a dolgokban.
Eltavolitottak egy vadhus szeru dolgot az ujjam csucsarol, a problema csak az volt, hogy nem gyogyult rendesen a helye.
Most eleg erzeketlen az ujjam vege, de erzek vele nagyjabol, csak ilyen merev az egesz ujjam.
Abban az esetben, ha nem ideget műtöttek, minden további nélkül.
Csak óvatosan, mert kaphat az ujjad hirtelen görcsöt.
Masszírozd, a másik kezeddel fogd meg és mozgasd egy kicsit, mintha morzsolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!