Áramütés után van okom aggódni?
Ma reggel megvágott az áram, megcsuszott a falon a lábam, lerugtam egy kiszakadt konnektort, és egyből odavágott.
Utána rögtön sürgősségi, volt Ekg, pulzus, vernyomas metes. Minden tokeletes volt, igy ndm tartottak bent.
Most megis kicsit zaklatott vagyok, van okom a félelemre, vagy innen mar nem lehet bak?
Az áramütés a lábfejemet, ott is inkább csak a lábujjaimat erte. Enyhe zsibbadast ereztem utana, mas tunetet nem.
Fentiekkel ellentétben, míg volt elég kórházi ágy, 2 napig benn tartották az alanyt (de általában egy nap engedte ki régen embert, szóval, ha rosszul jött ki a lépés, akkor majdnem egy hétig bent feküdt).
Volt ilyen eset valamikor 30 éve, hogy úgy érezte az áramszolgáltatós, hogy áramütés érte, elvitte az autó a szakorvosiba, vettek róla egy EKG-t, majd eltűnt a szalaggal a kisaranyos egy ajtó mögött, és kijött, hogy rendben van minden, mehet vissza dolgozni. Az elmű vezető főorvosa meg erre azt reagálta, hogy ilyen nincs, a Kun utcába be kell vinni két nap megfigyelésre. Nem is tiltakoztak a kórházban.
A gyakorlat azért azt mutatja, hogy nem nagyon jön ki később valami hatás ilyen "kis" áramütéseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!