Mitől lehet az, hogy második napja reggel fáj két ujjam hajlításra?
Sziasztok!
24 éves lány vagyok, sosem volt még ilyenem. Tegnap azt hittem attól van, hogy elfeküdtem valahogy, ahogy magam alá gyűrtem a kezem. Mert napközben már semmit nem éreztem. Ma reggel ahogy felkeltem, megint ez volt. Jobb kezemen a gyűrűs és középső ujjam. Nincs bedagadva, nem piros, semmi.
Lehet hülyeség, de azon gondolkoztam, hogy kutyasétáltatásól lehet ilyen, ha néha eléggé húz a kutya? Köteles tereppóráza van, nem az az állítható fajta.
Kicsit hipochonder tudok lenni és megijeszt a dolog, nem tudom lehet-e csak ettől.
Hát ez bukta a 163 centimmel vagyok 46 kiló édesem, heti 3 edzéssel. (: Szóval kösz, de a világért nem fogyóznék.
Egyébként mostanra kicsit, jobb kímélem a kezem sétáltatáskor, mert eddig rá szoktam tekerni a pórázt és hetekig úgy vittem a kutyát. Ha rántott nagyon nehéz volt. (Azért egy 15 kilós kutya, menhelyi, ráadásul vadász, így jobban tud húzni néha)
Illetve bekentem Flector krémmel tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!