Aranyerem lehet?
2-es vagyok, még annyit, hogy miért fontos elmenni dokihoz, saját sztorim:
Ugyanez volt mint neked, kenegettem aranyérkenőccsel, de az istenért nem múlt el, már 3 hete vérzett, fájt, és nekem is csak vécézésnél, de megőrültem tőle. Elmentem dokihoz, és ő megállapította, hogy berepedt a végbelem (sok erőlködés, kemény széklet, ülő munka, mind-mind okozhat aranyeret és repedést is).
Na, és az aranyérre használt kenőcs a végbélrepedésre kontraproduktív. Tehát amit aranyérre használsz, az a végbélrepedést súlyosbítja (az aranyérkenőcs szűkítő hatású, és az a repedésre pont, hogy rossz, ott lazítani kell).
Úgy, hogy kaptam olyan kúpot ami repedésre van (izomlazító, hidratáló), 3-4 nap alatt rendbe jött.
Tehát laikusként nagyon de nagyon nehéz megállapítani, hogy melyik van. A dokitól meg ne félj, te leszel azon a héten a 35. ember aki ilyesmivel megy hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!