Hogyan zajlik az ideg összevarrása (ujjon), és mennyire fájdalmas művelet?
Figyelt kérdés
Sikerült késsel elvágnom a mutatóujjamat a körmömhöz közeli ujjpercemnél. Ez úgy 5 napja történt, a sebem szépen gyógyul, viszont az ujjam egyik oldalán csak nagyon tompán érzek. 1-2 mm mély volt a vágás és ezek szerint sikerült eltalálnom az ott futó ideget, ami miatt el kell mennem kézsebészetre. Volt szerencsém gyengén odaütni, ami eléggé "megrázó" érzés volt.
Nos, rettentő nagy pánikban vagyok, mivel az idegösszevarrást az egyik legfájdalmasabb beavatkozásnak tudom elképzelni helyi érzéstelenítés ellenére is, és őszintén szólva nagyon félek elmenni, még ha muszáj is. Nagyon nem bírom a fájdalmat :(
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Kérlek, nyugtassatok meg engem egy picit!
2022. aug. 24. 13:20
1/2 anonim válasza:
Teljes érzéstelenítésben semmit nem fogsz érezni. Engem sérv miatt műtöttek annó és a gerinc csigolyáim közzé kaptam 4 injekciót és konrkétan felnyitottak a hasam és a lágyékom között és semmit nem éreztem.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Elérzéstelenítik, semmit sem fogsz érezni a műveletből. Azt viszont nem tudom utána mennyire fáj és meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!