Van itt olyan akinek mellkasi gerincsérve volt vagy van?? Mik a tünetek? Nekem egy hete erős mellkasi fájdalmam van a szegycsont alatt,ami néha a jobb mell alá tevődik át. Két napja állandó vizelési és székelesi ingerem van.
Fogalmam sincs, hogy miért priviben kaptam ezt:
"Utanna néztem,és igen a háti vagy mellkasi gerincsérv kisugarozhat a mellbe,es vizelési rendellenességeket is tud okozni.Olyan tüneteket tud produkálni mint a gyomor panaszok.ma voltam mellkasi ultrahangon,máj,vesék,lép,epe mind normális meret.
Holnap elmegyek egy ortopedushoz.
Sajnos a gerincem már volt sérültek egy autobaleset során.
De látom itt a gyíkok mindenki hozzaertő Ortopedus.
Azért mert valamit nem hallottak attól még létezik."
Ezt szerintem nyugodtan be lehet ide írni.
Ezek szerint a gerincsérv lehet háti vagy hasi. Jó. Akkor is most is megtanultunk vmit.
Vagy amit el tudok képzelni: van a gerincsérv és azt az orvosok maguk között "hátinak" ill. "hasinak" hívják.
Kérdező, mindenesetre jobbulást kívánok neked!
Na mán én is hüje vagyok.
Nem hasi, hanem mellkasi. De a keresőbe jót írtam, szóval "mellkasi gerincsérv"-et. És nem adott ki találatot.
Jó, feladom, nem fogom ezt megérteni.
12-es voltam
14. Értettük így is. 😁
A kérdező vmi totális félreértésben leledzik...
Leginkább úgy hangzik mont mikor beszorul a levegő a gyomorba és az szúró érzést okoz a mellkasban. De nyulvan valami idegbecsípődés is lehet.
Közbe megijedtél és ettől megy hasad meg pisilsz sokat.
Egy mellkasröntgenre is bemeveznék háha légmell az is okoz ilyen fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!