2-3 órával ezelőtt belerúgtam véletlenül a jobb lábammal egy téglába. Akkor pár pillanatig fájt, de utána nem. Most megint elkezdtek fájni a lábujjaim. Rá tudok állni a lábamra, de fáj, amikor megyek. Lehet, hogy eltörtek a lábujjaim?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 21:33
1/7 A kérdező kommentje:
Kívülről nem látok változást, nem színeződött el egyik ujjam sem vagy ilyesmi.
2022. aug. 20. 21:56
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy történt, hogy majdnem átestem egy téglán (kőművesek dolgoztak itt, és nem figyeltem a lábam elé), szóval lehet, hogy nem annyira nagy erővel rúgtam bele, annyira meglepödtem, hogy már nem tudom.
2022. aug. 21. 00:05
3/7 anonim válasza:
Más csontozatú 1 ffi, és 1 nő! Te hova tartozol?
4/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2022. aug. 21. 01:19
5/7 anonim válasza:
Nembiztos. Hogy törés, látnom kellene, képalkotó vizsgálatra bejöhetsz, de ha törés is van, ha olyan helyen, az magától rendeződik! Pócold fel, jegeld! Tudsz képet küldeni? Honvédban estig ügyelek!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, már sokkal kevésbé fáj szerencsére.
2022. aug. 21. 13:06
7/7 anonim válasza:
Persze papucsoztál.
Téglának nem lett baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!