Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Valami komoly bajom van?

Valami komoly bajom van?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdődtek olyan fájdalmak, amit a csontban érzek. Hirtelen jön, viszont van, hogy több percig is fáj. Eleinte csak a ball mellem felett éreztem, majd szimmetrikusan a másik oldalt is megéreztem, mára pedig a térdem alatt, az alsó bordáimnál és a könyökömnél is megéreztem. Régen volt egy sérülésem, de csak a térdemmel és egyáltalán nem azon a helyen, ahol ma fájt. Legtöbbször a bordáimnál érzem, de nagyon sokszor fordul elő és kezdek megijedni. Nem akarok orvoshoz menni, hogy kiderüljön nincs komoly bajom és mostanában nincs lehetőségem se kimozdulni, ezért kérdezem meg. Lehet valami komoly bajom, mert akkor orvoshoz fordulok
2022. aug. 6. 06:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor szoktak fájdalmaim lenni ha huzamosabb ideig nem mozgok. Térdfájdalom, hátfájdalom is előjön.
2022. aug. 6. 08:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A mozgasszegeny eletmodnak lehetnek ilyen tunetei igen. A sok otthonules ellen igy sztrajkol a szervezet.

Mozigj mindennap ha nincs szervi akadalya. Ha mar nem minimum 1-2 ora seta per nap.

2022. aug. 6. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!