Az normális, hogy egy kisebb sérülés nyoma egy év után sem gyógyult be teljesen?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron csomagrakodás közben lehorzsolódott az ujjamon a bőr (súrlódás miatt), és nagyon csúnya volt a seb. Pár napig cserélgettem a sebtapaszt rajta, de mást nem csináltam, mivel azt hittem, előbb-utóbb rendbe jön. Két hét után már szebb volt, de a nyoma még most is látszik valamenyirre, bár nem feltűnő. Olvastam, hogy néhány heg 1-2 vagy akár több év után tűnik el teljesen, ez igaz? Az enyém is el fog tűnni, vagy így marad?2022. júl. 29. 09:35
1/2 anonim válasza:
El fog tűnni, de sok idő kell hozzá. Nekem még macskakarmolás is látszik picit, pedig több, mint egy éve történt. Pici sebek is sokára múlnak el teljesen. Hegekre elég jó krém a Cicaplast, ha zavar, és felgyorsítanád a folyamatot.
2/2 A kérdező kommentje:
Cicaplast, jó neve van :)
de olyan ugye nem létezik, hogy valakinek sosem tűnik el teljesen?
2022. aug. 14. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!