Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Láb amputáció elött vagyok....

Láb amputáció elött vagyok. Valami jó tanács? Hogy kédzüljek fel?

Figyelt kérdés
A bal karomat nemrég amputálták baleset miatt. Most egy fertőzés miatt amputálni kell a lábam térd felett. És ismét félek az egésztől.

2022. júl. 13. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm lábát amputálták, de nem zuhant össze. Próbált minél hamarabb felépülni, erősödni, protézissel járni. Ma már autót is vezet
2022. júl. 13. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. Nehéz lehet. Van egy alapítvány ahol foglalkoznak az ilyen eseteket átéltekkel. Sajnos nem jut az eszembe a nevük de a ridikül c. műsorban egy adás erről szólt talán így megtalálod. Felkészülni nem tudom, hogy lehet erre. Nagypapám a haborúban veszítette el a fél lábat tőből. Ő kapott műlábat amivel teljes életet élt. Kirándult, autót vezetett, dolgozni járt 75 éves koráig, felnevelt 2 gyermeket több mint 50 évig voltak házasok nagymamámmal aki már íg ismerte meg őt mégis beleszeretett. Ő teljes életett tudott így élni és akkoriban nem volt pszichológusi segítség. Nekem ő a példaképem.
2022. júl. 13. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Dobj meg egy privát üzenettel, feltehetően tudok segíteni.
2022. júl. 13. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Hogy alakult, mi van veled?
2022. júl. 18. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!