Napégés, ez normális?
Tegnap Balatonon voltunk, ahol sikerült eléggé leégnem. Este még nem volt különösebben bajom (azon kívül hogy picit szúrt-fájt a bepirosodott bőröm), ma reggelre viszont életemben először fel is hólyagosodott mindkét vállam. Normális, hogy ez éjszaka történt meg (mármint hogy nem aznap)?
Fújogatom panthenollal, próbálom hűvösen tartani, és ma már kezdenek kifolyni a hólyagok. Létezik, hogy ilyen hamar kifakadnak?
Köszönöm a válaszokat!
Van kisebb és nagyobb hólyagom is, nyomkodni nem próbáltam őket, mivel eléggé fáj, és lehetőleg nem is akarom fertőzésveszélynek kitenni
Panthenolt is csak ráfújom, de nem kenem szét
Egyébként nekem is nagyon sűrűn van, van amelyik olyan mintha össze lenne nőve egy másikkal. Ez a bal vállam. A jobb vállamon sokkal kisebb hólyagok vannak, de azok is sűrűn
Ki fogom próbálni, köszönöm
Eddig én csak Panthenolt használtam, de mostanában mintha nem sokat segítene :( Régebben szinte 1 nap alatt elmúlt tőle a fájdalom, az utóbbi pár évben valahogy mintha gyengébbnek érezném a hatását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!