Hogy menjek így esküvőre? (vagdosás)
Figyelt kérdés
Már megvettem a ruhámat, nem találtam hosszú ujjast ezért muszáj volt pántost vásároljak, nekem viszont tele van a bal kezem hegekkel amik nagyon látszódnak, főleg napfényben. Valami ötlet hogy mivel rejthetném el őket? Nagyon megköszönném, még 2 napom van valamit kitalálni2022. jún. 30. 23:19
1/11 anonim válasza:
Testszínű Harisnya?
Anno akinek tetovált volt a karja és őrködött ott tilós volt a tetoválás (nem volt elfogadott) a fiúk mindíg harisnyát húzták a karjukra
2/11 anonim válasza:
Tekerd be gézzel (tudom izzadni fog meg minden de kibírod) és ha kérdezik mond, hogy meghúzódott vagy fáj és gyorsan tereld a témát. Máskor meg ne vagdosd, nem old meg semmit csak neked árt (és most tapasztalod is).
3/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Nyakamon a lila foltokat 1x alapozóval fedtem le. Ilyen dög melegben a kesztyűben, boleróban be fog rohadni kb.
6/11 anonim válasza:
Mert nem szatént kell venni hanem valami lenge anyagút, vannak szép csipkések is. Persze ez ruhatol függ hogy mi illik hozzá. Bar most már 1 nappal előtte nem biztos hogy pont olyat fogsz találni amilyen jó.
8/11 anonim válasza:
7es, aztán a családtagok meg okoskodnak neki, gondolom ezt akarta kerülni...
9/11 A kérdező kommentje:
Lejárt. Ma volt az esküvő, tettem rá alapozót meg púdert, és az idő nagy részében úgy tartottam a kezemet hogy véletlenül se látszódjon, nem szólt senki róla..
2022. júl. 3. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!