Egy átlagos felnőtt ember körülbelül mennyi idő alatt
vérzik el az orrán keresztül?
Figyelt kérdés
Ha folyamatosan és ugyanolyan sebességgel vérzik, óránként kb.10ml vérveszteséggel.
(Valamint milyen injekciós véralvadásgátló anyagot ajánlanátok(név szerint) ahhoz hogy ez a ,,dolog'', a kérdésben és a fent leírtak alapján sikerrel járjon?)
Ja, és nem vagyok se sorozatgyilkos,se szadista, csak könyvet írok és minél hitelesebbé szeretném tenni a történetet...
Ahj, akkor mindegy! Majd kivéreztetem valami középkori módszerrel...
Azért köszi...
2022. jún. 19. 20:19
12/17 anonim válasza:
Mondjuk 10 ml helyett írhatnál többet... (facepalm)
2022. jún. 19. 20:21
13/17 anonim válasza:
Hányszor kérdezed még meg?
2022. jún. 19. 20:21
14/17 anonim válasza:
Ugyse lesz nagy sikere a könyvnek, szóval ha bele is irod ugyan ott vagy ahol a part szakad.
2022. jún. 19. 21:33
15/17 anonim válasza:
Ismétlem: ilyen helyesírással NEM lesz kiadó, aki foglalkozna veled.
De ha az orrán keresztül akarod elvéreztetni, ott aztán nem fog, mert nincsenek nagyerek, csak hajszálerek.
Ha valakit kivéreztetnél, vagy okozz neki szúrt-lőtt sebeket, vagy célzottan az aortájánál sebesítsd meg, abba 3-4 perc alatt belehal.
Egyébként én is könyvet írok, mégsem ide írkálom ki a kérdéseimet, hanem felütöm a szakkönyveket, és ha kell 3-4 órán keresztül is bújom őket. Melós? Igen, de megéri.
2022. jún. 20. 10:26
16/17 anonim válasza:
Szerintem meg nem baj hogy ide írta ki a kérdését! Órákon keresztül bújni a szakkönyveket nem csak melós de baromság is! Ez az egész ,,kérdezős oldal" azért van hogy KÉRDEZZÜNK és egyre több abszurd kérdés alatt látok olyan kommenteket hogy minek kell ilyen idióta meg felesleges, maguktól értetődő kérdéseket kiírni! Könyörgök ez egy olyan hely ahol az emberek kérdeznek! Legalább most már a kérdező is tudja hogy ilyet belerakni a könyvébe már csak az alap biológiai szabályok miatt sem lehet,úgy hogy hihető legyen. A helyesírása pedig egyáltalán nem probléma! Ha begépeli Word-be a könyvét, rá megy hogy nyelvtani javaslatok és már is jól láthatóan kijelöli az alkalmazás a hibákat majd kiírja jobbra hogy hogyan kéne helyesen írnia! Vannak modern megoldások is, látod? Vagy majd a lexikonokból fog megtanulni helyesen írni? Egyébként meg az is lehet hogy a könyve írása közben odafigyel a helyesírására itt viszont nem,mert csak gyorsan leírta a kérdést...
2022. jún. 27. 12:20
17/17 anonim válasza:
Nem tudom az én beteg fantáziám által az illető szedjen vérhigítót vagy injekció vagy gyógyszer, legalább 1 hónapig.
És akkor kB 5-6 órán keresztül csak kivérzik. De szerintem orron keresztül ez lehetetlen, mert egy hajszálér pattan el olyankor és nem arteria
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!