Rársett a hajvasaló a lábfejemre. Mezítláb voltam. Azóta fáj a lábam. És kicsit ég. Vajon eltört? Már nagyon ideges vagyok, mostanában csomó sérülés ért.
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 14:13
1/8 A kérdező kommentje:
Ráesett
2022. jún. 13. 14:13
2/8 anonim válasza:
Forró volt? Ha igen nem ártana hideg vízet folyatni rá. Nem hiszem, hogy eltört, normális, ha egy ütődés fáj, néhány órán belül elmúlik.
3/8 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudjuk eltört-e, ha nem múlik a fájdalom, akkor menj orvoshoz.
4/8 A kérdező kommentje:
Forró volt sajnos. Most tettem rá hidegvizes törölközőt. Be van dagadva és fáj. :(
2022. jún. 13. 14:53
5/8 anonim válasza:
Nyugodj meg, és ha az elmúlt 24 órában történt ez, akkor tudtommal még segít picit a folyóvizes hűtés (ha máskor ilyen van, azonnal tett a hideg víz alá, és érdemes akár 10-20 percig is folyatni, kimutatható, hogy gyorsabban gyógyul, nem terjed olyan mélyre az égés). Ha a vizes törcsi jól esik, az is jó ötlet. Ennyitől nem valószínű, hogy eltörne, csak egy zúzódásod lett, az simán fájhat annyira. Remélem egyelőre nem kell sehova menned, a lábbeli felhúzása tortúra lehet... De ha nem javul 1-2 nap alatt, akkor orvos.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm és megfogadom a tanácsodat. Akkor folyatom is rá a vizet. Nem kell ma mennem sehova. És ha esetleg zúzódás, az magától helyre fog állni? Mostanában sok sérülésem volt és már a sírógörcs kerülgetett emiatt.
2022. jún. 13. 15:42
7/8 A kérdező kommentje:
Azelőtt történt pár perccel, mielőtt a kérdést kiírtam. Talán már jobb egy kicsit.
2022. jún. 13. 15:53
8/8 anonim válasza:
Zúzódás=lila folt, persze, hogy elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!