Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Összeér a combom és kidörzsölő...

Összeér a combom és kidörzsölődik. milyen praktikával tudom orvosolni?

Figyelt kérdés
vannak olyan nadrágjaim amiben összeér a combom és kidörzsölődik. érdekelnének a praktikák mivel tudnám megoldani. a fogyás nem játszik mielőtt 1-2 humoros ember beírná ♥

2022. jún. 8. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell fogynia, ez a comb-összeérés alkati dolog, nem pedig súly kérdése, szóval nem is értem azt a kommentet..

valóban hasznos a hintőpor és vazelin, ha reggel mész, este jössz, vidd magaddal, aztán ha kell, újra használod:)

2022. jún. 9. 07:38
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

10.

Jelent. Pont ezért ér össze.

2022. jún. 9. 07:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már megtörtént a kidörzsölődés, addig (ha lány/nő vagy), ne vegyél fel testhezálló farmert
2022. jún. 9. 08:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

13: nem szoktam testhezállót felvenni. ez a jelenség aladin nadrágoknál fordul elő.. :D

2022. jún. 9. 09:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát... fura eset (13-as vagyok)
2022. jún. 9. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!