Vagdosom magam. Félek hogy szüleim észre veszik mert puloverbe vagyok. Nyárvan és szüleim azt mondják hogy miért vagyok puloverbe mit mondjak nekik? Mikor tünik el a heg a karomrol?
Vagdosom magam. Félek hogy szüleim észre veszik mert puloverbe vagyok.
Nyárvan és szüleim azt mondják hogy miért vagyok pulovrbe mit mondjak nekik?
Mikor tünik el a heg a karomrol?
Hát erre nem nagyon van megoldás, az az igazság. Esetleg megpróbálkozhatsz egy tetkóval a helyére, láttam már ilyet élbőben, még mindig kevésbé gáz mint ha kiderül, hogy vagdosod magadat.
Egyébként egy jó tanács: ne vagdosd magadat a jövőben; ha lehetséges, kérj segítséget szakembertől. Tudom hogy milyen, én is próbáltam már sajnos, szóval átérzem a helyzetedet. Tényleg valahogy mindennél jobban megnyugtat... Légyszilégyszi, ne csináld! Nem tudom mit mondjak, gondolj arra, hogy 10-20 év múlva még ott lesznek a vágások amiket most ejtesz magadon... akkor mit fogsz szólni hozzá vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!