Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ujjamba belefurtam fúróval,...

Ujjamba belefurtam fúróval, most ezt érzem, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
5 napja sikerült fúróval kicsit belekapni az ujjamba a körmöm alatt és hüvelykujj bütyök felett, most 5. Napon a már megalvadt a seb tetején, tehát nem vérzik, tudom mozgatni szóval csontot nem értette, valamint fájni sehol nem fáj, viszont még mindig zsibbad az egész hüvelykujjam. Mi lehet ? Mit lehet ellene tenni? Ez természetes a gyógyulási folyamatkor? Mert arra tippelek az első 3 napon annyira bekötöttük hogy elszorította a vérkeringést és azért zsibbadhat, de ez csak egy tipp, ti szerintetek mitől lehet ?

2022. máj. 22. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy eltaláltál egy ideget.
2022. máj. 22. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy ideget elkaphatott.
2022. máj. 22. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltál orvosnál?
2022. máj. 22. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerinted? Dehogy😂
2022. máj. 22. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó lett volna megmutatni egy orvosnak, valószínű ideget találtál, de örülj ha csak ez a legkisebb bajod.
2022. máj. 22. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozom , nincs lehetőségem hazajárkálni, valamint itt nincs bejelentett lakcímem stb, szóval hazakell mennem ahhoz
2022. máj. 22. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi van az ujjaddal azóta? Zsibbad még?
2022. jún. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!