A honom alatt verzett, mi okozhatta?
Kb 5 napja volt a honom alatt egy pattanasnak tuno folt. Kicsit megnyomkodtam, gondoltam majd elmulik. Aztan minden nap nott, a felulete ugy nezett ki, mintha megegett volna. Gondoltam, hogy a melltarto kisurolta. Kentem sudo kremmel, hintoporral. De fajt is. Aztan ereztem egy csomot kozvetlen mellette a bor alatt. Gondoltam biztos a nyirokcsomo. Aztan a fot kezdett leszaradni, de ugy nezett ki, mintha ver lenne alatta. Mint 1 massziv pattanas. Egesz nap kenyelmetlen volt, ha kinyujtottam a karom. Furdes elott megint megnyomkodtam, de nem volt kivezto lyuk, igy lefertotlenitett tuvel megszurtam. Aztan elkezdett sotet ver folyni belolle, aztan vilagosabb. De nem ugy mint egy pattanasbol, hanem mint egy vagasbol. De gondoltam kinyolkodom, mint 1 pattanast. Vagy 20 percig tartott a dolog. Nem vok benne biztos, hogy mind kijott e, de ugy tunt, mintha egy csomo ver egy holyagba odagyult volna. Most is faj, ha pl nyulok vmiert.
Nem tudom mi lehet ez. Lehet vmi komoly dolog? Mikor folyt az elenk ver belole, elegge megijedtem. Mas panaszom nincs. Most olyan a helye mint pl 1 herpesz. De ugy faj mint egy vagas pl az ujunkon. Most mar nem nyomkodom, de lehet, hogy a holyag meg mindig ott van.
Voltam ma dokinal, adott antibiotikumot. Folyton folyik. Kb 1 fel centis dologrol van szo, de ugy nez ki mint egy fel centis lyuk a honom alatt, ami egyszeruen nem sebesedik be, csak folyik.
Annak ellenere, hogy voltam dokinal (aki szerintem csak talalgatott, hogy mi lehet ez) elegge aggodok.
Egy ilyen jellegu problemanak mennyi ideig kellene folyni? Vagy az a normalis, ha folyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!