Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha valakit meglőnek az milyen...

Ha valakit meglőnek az milyen roncsolást okoz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, csak mostanában eléggé rá vagyok kattanva a háborús filmekre és azt néztem, hogy pl valakit meglőnek akkor ömlik a vér és max 1 percen belül elvérzik, meg egy nagyobb géppuska, ha eltalál valakit kezeket és lábakat szakít le. Ez a valóságban is így van, vagy csak filmesek eltúlozzák a dolgot?

2022. máj. 7. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ez történik. Tudod, mi nem igaz? Amikor meglőnek valakit közelről és látványosan hátrarepül.
2022. máj. 7. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerinted?:D

Egy ak,vagy m416 képes egész válladat széjjel barmolni.

De egy középméretű petárda is képes a kezedet széjjel csúzni.

2022. máj. 7. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem robban szét. Egy AK lövedék is csak átmegy az egész testeden, csontokon mint kés a vajon. Ezért nem is használja a rendőrség, mert akit azzal eltalálnak a mögötte lévőt is lelövi. De ez mindegy. Vannak kaliberek amik roncsolnak, de ez lövedék függő.

Ami viszont nem igaz, hogy stalonet meg schwarzeneggert mellbe lövik, ők kiáltanak egyet és tovább szaladnak. Egy mellövés instant halál mert leválik a tüdőd. Egyébként is olyan traumát okoz a testnek egy ilyen dolog, hogy szerencséd, ha nem ájulsz el, mert egy pillanatra annyira bezuhan a vérnyomás.

2022. máj. 8. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!