Lekapartam egy anyajegyet a hátamon, menjek bőrgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Ma délután megvakartam a hátamat és véletlenül belekaptam egy anyajegybe, leragasztottam sebtapasszal, de azt olvastam, hogy nem kell vele foglalkozni és begyógyul, ha jóindulatú anyajegy. Október végén voltam bőrgyógyásznál éves rutinon és akkor azt mondta a doki minden anyajegyemmel minden rendben van, nem tudom, hogy most menjek vissza evvel?
A válaszokat előre is köszönöm!
2022. máj. 2. 18:28
1/3 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod. De, ha begyógyul érdemes lenne kivágatni, nehogy megint bele kapj később.
2/3 anonim válasza:
Én a felkaromon lévő anyajegybe kaptam bele. Kivérzett, bekötöttem a sebet, aztán begyógyult. Bőrgyógyász látta, de azt mondta semmi baja az anyajegynek.
3/3 A kérdező kommentje:
Kértem időpontot, de csak augusztus 10.-re tudtak adni
2022. jún. 11. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!