Lili05 kérdése:
Tyúkszem talpon?
Figyelt kérdés
Valakinek volt már tyúkszeme talpon? Hogy kezeltétek? mivel tyúkszem balzsamot használok már több mint egy hete, de semmi javulás. A tapaszt is próbáltam, de mivel talpon van, elég macerás hogy ne essen le róla, vagy ne mozduljon el, mivel álló munkáa végzek. Sebészeti úton, csak a lézeres eltávolítás van?2022. ápr. 30. 21:16
1/8 anonim válasza:
Volt. Kipróbáltam mindent, semmi nem segített. Végül valaki azt mondta hogy ecseteljem vérehulló fecskefűvel, és az csodát tett.
2/8 anonim válasza:
Nekem volt már, ilyet használtam: [link]
sajnos már nem emlékszem mennyi idő alatt, de elmúlt tőle
3/8 anonim válasza:
A balzsam nálam sem működött. Valamilyen cseppet használtam, de a nevére már nem emlékszem.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2022. máj. 1. 14:17
5/8 anonim válasza:
Én is tyúkszemmel küzdök, én tapaszt vettem rá, előtte kenőcsöt használtam de nem vált be.
A tapasz teljesen jó, már 2. van rajtam és bírja.
6/8 anonim válasza:
Első, a vérehulló fecskefüvet hol szerezted vele, vagy hogy kell ezt elképzelni?
7/8 anonim válasza:
6, lehet kapni ecsetelőt gyógyszertárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!