Lábamon levő seb hetek után sem gyógyul?
Figyelt kérdés
Pár hete valami megcsipett(nem biztos hogy csípés volt,az utolsó képen látható pattanás szeru valamivel ébredtem egyik reggel és csak rosszabb lett később).
Később a geny kifolyt a sebből. Ennek már olyan 4 hete viszont a Lábam nem látszik gyógyulni. Mi okozhatja? Elfertozodhetett? Egyáltalán mi volt az a csípés pattanás szeru valami?
A képeken az utolsó kép az első amit csináltam,a középső tegnap a legelső mai nap. (A képek eléggé undorítóak úgy nézd meg)
2022. ápr. 7. 06:36
1/6 anonim válasza:
Nem vagy cukorbeteg? Általában a cukorbetegeknek gyógyulnak nehezebben a sebek, csípések, fertőzések. Keress fel egy szakembert!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla sokféle sebem volt már mindegyik be gyógyult.
2022. ápr. 7. 07:13
3/6 anonim válasza:
Értem. Csak magamból indulok ki. Nekem emiatt gyógyul nehezebben sok seb. Szerintem keresd fel a háziorvosod, ő majd irányít a megfelelő szakemberhez
4/6 anonim válasza:
Uh, ez tényleg nagyon csúnya. El kéne menned bőrgyógyászhoz. Egyébként csípésnek tűnik.
5/6 anonim válasza:
Genny folyt belőle, és fertőtlenítetted valamivel, mert ez nagyon úgy tűnik, hogy elfertőződött.
Kezeld betadinnal és menj el vele dokihoz.
6/6 anonim válasza:
Nekem a kezemen volt egy csipés aminek a helye nem akart gyogyulni több honapon keresztül. Végül elmentem dokihoz, felirt kenöcsöt, egy hét alatt teljesen rendbe jött. Olyan következtetést vonsz le amilyent csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!