Mit tegyek? 18/L
Figyelt kérdés
Régóta vagdosom magam,járok pszichológushoz is emiatt. A tegnap nagyon feszült voltam,és elkezdtem a gyűrűmmel horzsolni a bőrt a kezemről. Váladékozik de nem fáj,félek hogy elfertőzik stb...2022. ápr. 2. 10:57
1/8 anonim válasza:
Mosd meg, tisztítsd ki, és fedd le gézzel.
2/8 anonim válasza:
áztasd be kamilla teába utána kend be vékonyan neogranormon kenőccsel hagyd szellőzni
3/8 anonim válasza:
felületi sérülést ne fedj le ,felhám sérülésekkor nem kell
4/8 anonim válasza:
Kéne venned gyógyszertárban fertőtlenítőt. Utána érdemes bekötözni a sebet, hogy ne sértsd fel újra.
5/8 anonim válasza:
3as nekem orvos mondta egyszer a gyereknek, hogy ha piszkálja újra a sebet, érdemes lefedni akkor, mert csak rosszabb lesz.
6/8 anonim válasza:
egy 18 éves már nem kisgyerek ne piszkálgassa
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:*
2022. ápr. 2. 12:42
8/8 anonim válasza:
Mosd meg szappannal azt haggyad békén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!